Refund policy

Du er altid velkommen til at bytte varer, du har købt hos os, og du har 14 dages fuld returret fra den dag, du modtager varen. Du skal returnère dit køb i den samme emballage, som du har modtaget det i.

Husk altid at medsende udfyldt returseddel, når du retunerer en varer til HART & HOLM, så vi hurtigt kan yde dig den bedst mulige service.

Her kan du hente din RETURSEDDEL.

Varen sendes til:
HART & HOLM ApS
Norddigesvej 4, st. th
8240 Risskov
Danmark

Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adresse.

Vi tilbyder, at du kan købe din returlabel til 49,- her hos os.  

Varens stand, når du sender den retur

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage, samt at brillerne opbevares omhyggeligt i den medfølgende plastpose samt æske, som de modtages i. 

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen, som i visse tilfælde betyder, at du ikke kan få nogen form for refundering.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, kan du få dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for, det kan i visse tilfælde betyde, at du ikke kan få nogen form for refundering.

Vi refunderer værdien af varerne, hvis du sender dem retur senest 14 dage fra den dag, du har modtaget varerne og returbetingelserne er opfyldt.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.


Her finder du alle handelsbetingelser.