Handelsbetingelser

HART & HOLM ApS

Norddigesvej 4, st. th
8240 Risskov
Danmark
Mail: contact@hartandholm.com
Tlf: +45 40 26 66 30

CVR-nummer: 39020505

Betaling

Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.
Hos HART & HOLM ApS tager vi imod Visa/Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay og ViaBill. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra HART & HOLM ApS. Vi kan kun trække det beløb, du har angivet eller mindre - og kun én gang. Betaler du med danske betalingskort, trækkes der ingen kortgebyrer.

Det er helt sikkert at handle med kort hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer).

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

Reservation af beløbet

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder

Fragt

Vi mener, at det skal være nemt og hurtigt at handle læsebriller, solbriller og solbriller med styrke på vores hjemmeside. Derfor tilbyder vi GRATIS fragt for alle ordrer på over DKK. 495,- Du vil blive bedt om at indtaste din leveringsadresse og vælge din foretrukne leveringsmulighed under ud-checkning .

Der leveres i hele Danmark og alle ordrer sendes med GLS. Ordre under en værdi af DKK 495,- tillægges fragtomkostninger på 49 kr. eller 69 kr., alt efter om du vælger at benytte GLS Pakkeshop eller GLS Privat. Når du vælger levering til Pakkeshop, kan du vælge, hvilken pakke shop du vil have din ordre leveret til. I travle perioder, hvor den valgte pakkeshop ikke har plads, vælger GLS en anden pakkeshop med ledig kapacitet i nærheden af den valgte.
Levering indenfor Danmarks grænser tager normalt 1-2 arbejdsdage.

Hvis du fortryder hele dit køb (fortrydelsesret / returnering)

Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Vores ønske er, at du bliver mere end tilfreds med dit HART & HOLM produkt. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til contact@hartandholm.com eller benytte vores RETURSEDDEL.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Du bedes medsende omhyggeligt udfyldt returseddel, når du returnerer en varer til HART & HOLM, så vi kan håndtere returneringen bedst og hurtigst muligt.

Du kan hente RETURSEDDEL her.


HENT DIN RETURLABEL HER

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Hvis du har opnået gratis fragt, modtaget en gratis vare eller fået andre rabatter betinget af et køb for en bestemt værdi, og dette ikke længere er opfyldt efter returneringen af en del af købet, vil værdien af rabatten, gaven
(hvis den ikke er returneret) og/eller fragten blive fratrukket det beløb, du
får tilbagebetalt.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for, at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage, samt at brillerne opbevares omhyggeligt i den medfølgende plastpose samt æske, som de modtages i. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

HART & HOLM
Norddigesvej 4
8240 Risskov, Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan hente RETURSEDDEL her.


HENT DIN RETURLABEL HER

Reklamationsret

Når du som forbruger handler hos HART & HOLM er du altid garanteret 24 måneders reklamationsret - husk at gemme din kvittering, som du har modtaget pr. mail. Som kunde hos HART & HOLM, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du som forbruger har reklamationsret i 24 måneder. Reklamationsretten forudsætter, at varernes fejl/mangler ikke skyldes misbrug af produktet eller anden skadevoldende adfærd, der har ført til skaden/defekten. 
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en defekt/skade med en identisk ubeskadiget vare i stedet for at tilbagebetale købsprisen.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget skaden/fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at skaden/fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Returnèr gerne dit køb via GLS, ved at genbruge samme emballage, som produktet ankom. HENT DIN RETURLABEL HER

Varen sendes til:

HART & HOLM
Norddigesvej 4
8240 Risskov, Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Uafhentede pakker

Hvis ikke du henter pakken og den bliver sendt retur til os, så vil du blive opkrævet de reelle fragtomkostninger for returforsendelsen. Ved fortrydelse vil disse blive modregnet i det beløb du ellers skulle have retur. Ønsker du pakken genfremsendt, så skal du betale eventuelle leveringsomkostningen.

​​​​Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte contact@hartandholm.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
Personoplysningerne registreres hos Hart & Holm ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på www.hartandholm.com er virksomheden Hart & Holm ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: contact@hartandholm.com.

Du kan se mere om vores persondatapolitik her: https://hartandholm.com/persondatapolitik/

Fortrydelsesformular

Til:

HART & HOLM 
Norddiges vej 4 
8240 Risskov, Danmark 
contact@hartandholm.com

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________

Bestilt den:
_______________________________________

Modtaget den:
_______________________________________

Forbrugerens navn:
_______________________________________

Forbrugerens adresse:
_______________________________________

Forbrugerens underskrift:
_______________________________________     

Dato: ______________________
 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 3. oktober 2022.