PLEJE AF DINE BRILLER

 
Har du lige modtaget dine #HARTANDHOLM briller, men er i tvivl om hvordan du plejer dem? Så kan du læse meget mere her!


Pudsekluden er absolut bedst mod fedtfingre

Hvis dine brilleglas er fyldt med fedtfingre eller fedaftryk for dine øjenbryn eller hud, er det er frem med en pudseklud. Når du køber et par PREMIUM briller medfølger der vores egen mikrofiberpudsklud. Når du køber et par CLASSIC briller kan du bruge indersiden af det medfølgende bløde etui. Du kan også tilkøbe vores store pudseklud HER

En fiberpudseklud rengør uden vand, fordi den suger fedtet til sig. Og så efterlader den glassene antistatiske efter pudsning.

Klister og skidt kræver vand eller brillerens

Har du fået is, sodavand, mascara eller andet klistret på dine læsebriller, så kræver det brillerens, som indeholder sprit, der opløser fedtet. Du kan også bruge lunkent vand med sulfo, som også er fedtopløsende. 
Hvis du har fået skidt på som kan ridse glasset, er det vigtigt at du skyller dine briller i vand. Så undgår du at køre skidtet rundt og ridse brilleglasset. 
 
Se vores guide til hvordan du pudser dine briller med vores brillerens:
 
Se vores guide til hvordan du rengører dine briller med vand og sæbe:

Hvor ofte bør du vaske dine briller?

Rene glas er dejligt, men for meget rengøring er ødelæggende. 
Brug aldrig negle til at fjerne snavs med, for det kan ridse brilleglassets overfladebehandling.
Du bør heller ikke vaske brillerne for ofte, for så kan du risikere, at gummidutterne ved næsebroen bliver matte og triste. 

Brug etui

Når du ikke bruger dine læsebriller, bør du altid opbevare dem i et etui. I tasken, bildøren eller skuffen - de har det bedst helt alene.
For optimal beskyttelse kan du bruge vores "Hard Case" etui, som både beskytter dine briller mod tryg, ridser og skrammer. Find det HER.