MANGLER DU INSPIRATION TIL GAVER?

Vi har samlet nogle idéer til dig, så du kan blive hjulpet lidt på vej 🎁 

En weekendtur til en europæisk storby til en du holder af

Du kan finde mange billige fly- eller togbilletter til mange af de store byer rundt omkring i Europa. Hvis modtageren af gaven elsker historie, vil en by som Berlin eller Rom være gode muligheder for at gøre gaven mere personlig. Hvis det er shopping modtageren er vild med, så er London altid det oplagte valg. Sørg for at tænke modtagerens interesse med, når du vælger hvilken storby, I skal til.

Tip: Pak gavekortet ind med et par af vores solbriller til 199,- så de er klar til ferien. Det giver også noget at pakke ind, så der er noget mere end et kort.

Et par BlueLight briller til den studerende

Som studerende bruger du ofte mange timer foran computeren, og det kan give både trætte øjne, hovedpine og søvnbesvær. Det er resultatet af mange timer foran en skærm, som udsender kunstigt blåt lys. Du får naturligt blåt lys i hverdagen, men det som kommer fra elektroniske enheder er kunstigt og når du bliver overeksponeret går det ind og påvirker hjernen. Når du ser på en skærm om aftenen, går det f.eks. ind og nedsætter produktionen af vores søvnhormon, fordi hjernen tror, det er dag.

Det er med til at gøre, at du bliver mindre træt og har sværere ved at falde i søvn. Et par af vores BlueLight briller blokerer en del af det blå lys, som kommer fra dine enheder, og går dermed ind og afhjælper disse problemer.

Vi har et stort udvalg af smarte BlueLight briller fra kun 249,-. Se det store udvalg HER.

Psst. Vi har BlueLight briller både med og uden styrke.

En af årets bestseller bøger til mor eller far

En god bog er altid en måde at koble af på, og noget som mange sætter pris på. Find inspiration blandt årets bestsellere! Det kunne være Jussi Adler-Olsens Natrium Chlorid, til den, som elsker en god krimi, eller Anders Matthesens Livsstil, som er en livsstilsbog, som har en humoristisk tilgang til selvudvikling og selvhjælp. 

Tip: Giv et par Hart&Holm læsebriller sammen med bogen, så du er sikker på, at modtageren får det hele med ;) Find meget mere inspiration til årets bestsellers her: https://www.saxo.com/dk/bestsellere

Et smykke eller accessories til hende

“A diamond is a girls best friend”

Man går aldrig galt i byen med at give hende et lækkert smykke eller en accessory! Vi har det som regel sjovere og bedre, når vi har det godt i det, vi har på - og smykker samt accessories kan altid være med til at pimpe et outfit op, så vi føler os ekstra lækre. Et smykke som bruges ofte - måske hver dag - er også en hyggelig gave for modtageren, som kan tænke på den, som har givet gaven, hver gang smykket tages frem.

Vores CEO, Marianne, bruger altid sine læsebriller som et ‘smykke’ til at komplimentere hendes outfit og humør. Derfor er skønhed også vores varemærke, for vi mener, at man skal gøre sig umage i livet og med de ting, man omgiver sig med. Det æstetiske i livet er vigtigt, og vi er helt sikre på, at man bliver lykkeligere af at omgive sig med smukke ting. Design skal gøre dig glad, og derfor har vi gjort os umage med at designe et stort udvalg af læsebriller, som fungerer som et smykke til dit outfit. Derfor er vores læsebriller også den perfekt gave til hende, som er begyndt at knibe øjnene ekstra sammen, når hun skal læse noget, og som samtidigt går op i god kvalitet og design.

Se vores store udvalg af læsebriller HER.

Noget hjemmelavet til en særlig person

Det er altid tanken, der tæller, når du giver en gave, og hjemmelavede gaver er altid noget særligt. Når du lægger tid, energi og kærlighed i en hjemmelavet gave, kan det altid mærkes - specielt hos modtageren - især hvis det er til et familiemedlem eller en god veninde, som betyder lidt ekstra. Så hvis du har nogle kreative gener og kan hækle, strikke, male eller noget helt fjerde, så find det kreative udstyr frem og gå i gang.

Der er altid mange slags kreative projekter at finde på Pinterest eller Instagram - det er bare med at komme i gang med at lede efter noget, du kan lave.

Tip: Hvis ikke du har de helt store kreative evner, er der mange DIY projekter som ikke kræver de helt store skills. Bestil f.eks. et sæt hjem til at lave en hjemmelavet lædering med et personligt aftryk! Find en guide til hvordan du gør HER. 


NEW
Gold
Vada Gold Sportsbrille - PREMIUM
399,00 kr.
YOUR FAVORIT
Black
Paolo Black Solbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Gold
Velletri Gold Sportsbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Red
Vada Red Sportsbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Lizard
Paolo Lizard Solbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Brown Turtle
Novara Brown Turtle Solbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Hazel Turtle
Paolo Hazel Turtle Læsebrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Pampas Turtle
Paolo Pampas Turtle Blue Light m. styrke - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Black
Nardo Black Solbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Grey
Vada Grey Sportsbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Praline
Paolo Praline Solbrille - PREMIUM
399,00 kr.