PERSONDATAPOLITIK

- Beskyttelse af personlige oplysninger


Hos HART & HOLM ApS ønsker vi åbenhed og gennemsigtighed omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Vi prioriterer sikkerheden af dine personlige oplysninger højt, og netop derfor har vi udarbejdet en politik, så du kan se, hvordan vi anvender dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.

1. Hvem har ansvaret for beskyttelsen af dine personlige oplysninger?

Virksomheden HART & HOLM ApS er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til danske og europæisk lovgivning om databeskyttelse.

HART & HOLM ApS
Norddigesvej 4, st. th
8240 Risskov
Danmark
CVR: 39020505

2. Hvordan opbevarer vi dine oplysninger?

De personlige oplysninger, vi indsamler om dig, lagres inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (”EØS”), men kan også overføres til og anvendes i et land uden for EØS. En sådan overførsel af dine personlige oplysninger udføres i overensstemmelse med gældende lovgivning.

3. Hvem har adgang til dine oplysninger?

Dine oplysninger kan deles indenfor HART & HOLM ApS. Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for HART & HOLM ApS. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at betjene dig. Det er fx transportfirmaer i forbindelse med levering af varerne, mediebureauer i forbindelse med distribution af nyhedsbreve og regnskabssystemer til håndtering af bogholderi.

4. Hvilken type personlige oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler de personlige oplysninger, du giver os, fx når du afgiver en bestilling, kontakter vores kundeservice eller deltager i konkurrencer. De personlige oplysninger, du giver os, kan fx være kontaktoplysninger og betalingsoplysninger. Desuden kan vi indsamle visse personlige oplysninger fra eksterne kilder, fx. kreditoplysninger og adresseopdateringer.

5. Hvad bruger vi dine personlige oplysninger til?

Vi anvender dine personlige oplysninger til følgende formål:

- Oprettelse og administration af din personlige konto på HART & HOLM ApS.
- Behandling af dine ordrer og evt. returnering.
- Afsendelse af beskeder via sms, mail eller lignende vedrørende leveringsstatus, afhentning af ordre og lignende.
- Kontakt til dig i tilfælde af problemer med leveringen af dine varer.
- Afsendelse af markedsføringsmateriale som fx indsamling af kundefeedback, nyhedsbreve, hvis du har accepteret dette mv.
- Besked til vindere af online konkurrencer.
- Analyser for at give dig relevant markedsføringsmateriale og information.
- Validering af din alder for at finde ud af, om du er juridisk myndig til at handle online.
- Forebyggelse af misbrug eller utilbørlig brug af vores tjenester.
- Analyse til optimering af website for at give dig den bedste oplevelse.

Vi lagrer dine personlige oplysninger, så længe de er nødvendige for, at vi kan udføre ovennævnte tjenester, eller så længe loven kræver det. Herefter slettes dine personlige oplysninger.

6. Hvad er dine rettigheder?

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Hvis dine oplysninger er ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem rettet eller slettet. Vi kan ikke slette dine personlige oplysninger, når der stilles lovmæssige krav om lagring, fx. den gældende bogføringslov, som har bestemt, at de personlige oplysninger skal lagres i 5 år. Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine data til markedsføringsformål. Du kan kontakte os ved at skrive til os her. Nedenfor har vi lavet en detaljeret oversigt over, hvilke rettigheder du har

6.1 Retten til adgang:

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt HART & HOLM ApS, så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail

6.2 Retten til at overføre data:

Når HART & HOLM ApS anvender dine personlige oplysninger elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt et maskinlæsbart format til enten dig eller anden part. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os. Det kan f.eks. være e-mail, navn, adresse, telefonnummer mv.

6.3 Retten til at korrigere data:

Du har til enhver tid ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende. Du kan blot kontakte os her og oplyse os om dine ønsker herfor.

6.4 Retten til at slette data:

Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som HART & HOLM ApS benytter, undtagen i følgende situationer:

*Du har en uafklaret sag hos kundeservice

*Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt

*Du har et økonomisk mellemværende med HART & HOLM ApS, uanset betalingsmåde

*Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år

*Din gæld er videresolgt til tredjepart inden for de seneste tre år eller inden for et år for afdøde kunder

*Din kreditansøgning er blevet afvist inden for de seneste tre måneder

*Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne.

6.5 Retten til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser:

Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på HART & HOLM ApS retmæssige interesser. HART & HOLM ApS fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af lovmæssige krav.

6.6 Din ret til at modsætte dig direkte markedsføring:

Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring.

Du kan framelde dig direkte markedsføring på følgende måder:

* Ved at følge instruksen i den enkelte markedsføringsmail

* Ved at sende en besked til os med emnefelt “Ønsker ikke direkte markedsføring” og en tekst om, at du ikke ønsker at modtage markedsføring.

6.7 Retten til begrænset anvendelse:

Du har til enhver tid ret til at anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger hos HART & HOLM ApS under følgende omstændigheder:

*Hvis du gør indsigelse mod anvendelse baseret på HART & HOLM ApS retmæssige interesser, skal HART & HOLM ApS begrænse al anvendelse af de pågældende personlige oplysninger, mens det kontrolleres, om vores legitime interesser går forud for dine.

*Hvis du mener, at dine personlige oplysninger er ukorrekte, skal HART & HOLM ApS begrænse al anvendelse af de pågældende data, mens rigtigheden af disse personlige oplysninger kontrolleres.

*Hvis behandlingen er uretmæssig, kan du modsætte dig sletning af dine personlige oplysninger og i stedet anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger

*Hvis HART & HOLM ApS ikke længere har brug for dine personlige oplysninger, men de er påkrævede for at kunne gøre et lovmæssigt krav gældende.

7. Hvordan kan du udøve dine rettigheder?  

Hos HART & HOLM ApS tager vi databeskyttelse meget alvorligt, og derfor håndterer vi altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder. Du kan altid kontakte os ved at skrive her med emnet “Databeskyttelse -” efterfulgt af din forespørgsel.

8. Retten til at klage til en tilsynsmyndighed

Hvis du mener, at HART & HOLM ApS behandler dine personlige oplysninger på en ukorrekt måde, kan du altid kontakte os her. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

9. Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel ændringer af årsagerne til,l hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller dine rettigheder

 

Senest opdateret 8. marts 2019.