RETURNERING

 Du er altid velkommen til at bytte varer, du har købt hos os. Du skal returnere dit køb i den emballage du har modtaget det i. Du kan lave en ombytning/returforsendelse og købe returlabel til 49 kr. gennem Shipmondo returportalen på dette link

OPRET RETURFORSENDELSE

Du har 14 dages fuld returret fra den dag, du modtager varen. 

 Hvis du ikke benytter Shipmondo returportalen, så husk altid at medsende udfyldt returseddel, når du returnerer en varer til HART & HOLM, så vi hurtigt kan yde dig den bedst mulige service.
Her kan du hente din RETURSEDDEL.

Varen sendes til:
HART & HOLM ApS
Norddigesvej 4, st. th
8240 Risskov
Danmark
Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adresse.

Vi tilbyder, at du kan købe din returlabel til 49,- HER

Varens stand, når du sender den retur

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage, samt at brillerne opbevares omhyggeligt i den medfølgende plastpose samt æske, som de modtages i. 

Hvis Brillens originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen, som i visse tilfælde betyder, at du ikke kan få nogen form for refundering.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, kan du få dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for, det kan i visse tilfælde betyde, at du ikke kan få nogen form for refundering.

Vi refunderer værdien af varerne, hvis du sender dem retur senest 14 dage fra den dag, du har modtaget varerne og returbetingelserne er opfyldt.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Her finder du alle handelsbetingelser.