Store solbriller

Store solbriller er en trend, som hele tiden vender tilbage. De fungerer som et statement i dit look og kan dresse selv det mest enkle outfit op. Men store solbriller har flere fordele end blot at give dig et chic look. Den store pasform er nemlig også med til at beskytte dine øjne og dit ansigt ekstra godt mod solens skarpe stråler.   

Beskyt dine øjne mod solens UV-stråler  

For at solbriller beskytter dine øjne tilstrækkeligt, så skal de have UV400 i glassene. Grunden til dette er, at solbriller med UV400 beskytter mod alle UV-stråler, som er lig med eller kortere end 400 nanometer. Det dækker alle de skadelige UVA- og UVB-stråler. Med andre ord så betyder det, at bruger du solbriller med UV-400, så er dine øjne 100 % beskyttet mod solens stråler. Du kan altså sammenligne det med at bruge solcreme til din hud, når du tager solbriller på.  

Du kan måske forestille dig, hvordan en stor solbrille med UV400 vil kunne beskytte dit ansigt og dine øjne bedre end en lille smal solbrille kan. Selvom begge solbriller selvfølgelig beskytter dine øjne, så længe at de indeholder UV400 i glassene.  

Store solbriller og kendte stilikoner  

Modeikon, designer og tidligere medlem af den ikoniske popgruppe Spice Girls, Victoria Beckham er kendt for stort set altid at være iført store solbriller.  Helst skal de også gerne være markante og dække store dele af ansigtet. Victoria Beckham forklarer selv, at en af grundende til, at hun sjældent ses uden solbriller er, at hun er mor og derfor ofte sover for lidt! Det er selvfølgelig også en god grund til at bruge solbriller. Uanset grunden, så ser Victoria skøn ud i sine solbriller, der tilfører kant og løfter hendes look.  

Skuespillerinde, sangerinde og danser, Jennifer Lopez, ses ofte iført et par lækre solbriller. De er typisk både store og markante. Lopez ses med alt lige fra store firkantede solbriller til store dråbeformede aviators - gerne krydret med en stram frisure og et farvestrålende outfit.  

Model, reality person og arving til Hilton formuen, Paris Hilton, har også gjort sig bemærket iført store solbriller. Hun gjorde sig særligt bemærket i 00’erne med sine solbriller og sit lyse hår tilført et pink outfit. Tendensen med de store solbriller holder dog helt til i dag, hvor Paris stadig ses med solbriller i alverdens former og farver.  

Store solbriller hos HART & HOLM  

Hos HART & HOLM finder du et stort udvalg af store solbriller med UV400, så dine øjne er fuldt beskyttede. Nogle af vores mest populære modeller er Avellino, Trieste og Fondi.  

 

 

Avellino er en stor solbrille i et smukt fikantet design. Solbrillen er netop landet i foråret 2023 og er allerede blevet populær. Med avellino får du et elegant divalook samtidigt med, at dine øjne er fuldt beskyttede mod solens stråler.  

 

 

Trieste er den perfekte store, runde solbrille. Solbrillen er især god til dig, som har en mere kantet ansigtsform på grund af det runde brillestel, som kan fremhæve dine rundere former. Hvis du foretrækker en mindre solbrille, så finder du også Trieste i en mindre version – Trieste MINI.  

 

Fondi er en markant brille i den klassiske aviator form. Solbrillens markante look er helt perfekt til at sætte prikken over I'et i dit look. Fondi er en del af vores Limited Edition Solbrille Kollektion, som kun findes i et begrænset sortiment.  

Store solbriller til herre  

Hvis du er på udkig efter større solbriller til herre, så kan vi anbefale Palermo, som er en klassisk aviator solbrille med store, dråbeformede glas. Solbrillen er helt perfekt til en tur ved stranden eller en køretur i bilen på solrige dage. Særligt fordi solbrillen har polaroid glas, som betyder, at genskin og blænding nedsættes i glassene. Palermo er unisex og passer også perfekt til dame.  

Se også vores udvalg af solbriller med styrke HER. 


NEW COLOURS
Moss Toffee Golden Walnut +6
Biella Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW COLOURS
Moss Black Champagne Brown +5
Torino Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW COLOURS
Brown Turtle Black Brown Mat Black +2
Milano Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW COLOURS
Champagne Brown Walnut Olive +3
Torino Solbrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW
Beige Marble Black Walnut
Trieste MINI Læsebrille - PREMIUM
349,00 kr.
NEW COLOURS
Smoke Champagne Moss Brown +3
Torino Blue Light - CLASSIC
249,00 kr.
NEW
Brown Turtle Black Olive Hazelnut
Avellino Solbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW COLOURS
Brown Olive Grey Champagne
Torino Solbrille med styrke - CLASSIC
199,00 kr.
NEW
Lykkepose - Læsebriller
349,00 kr.
NEW COLOURS
Walnut Moss Black Creme +6
Biella Solbrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW COLOURS
Mat Black Brown Turtle Black Brown +3
Milano Solbrille - CLASSIC
199,00 kr.