Små solbriller

Helt små solbriller er en trend, som ses i modebilledet gang på gang. Du husker måske John Lennons kuglerunde, solbriller fra 60’erne og 70’erne? Eller måske har du set nogle af de kendte i Hollywood gå ned af den røde løber med bittesmå solbriller, som knap dækker deres øjne? Trenden holder til både dame og herre og vi forstår godt hypen, for de små briller giver dig nemt et ultra cool look. Men husk, at der er nogle ting, du skal være opmærksom på, hvis du vælger at hoppe med på trenden. Bliv klogere på den lille solbrille i vores guide herunder.  

Små solbriller og solens stråler  

Når du er på jagt efter et nyt par solbriller, så er noget af det allervæsentligste, at de beskytter dine øjne 100 % mod solens skarpe stråler. For at dine øjne er fuldt beskyttede, så skal dine solbriller have UV400 i glassene. Grunden til dette er, at UV400 betyder, at de øjne beskyttes mod alle UV-stråler, som er lig med eller kortere end 400 nanometer. Det dækker nemlig alle UVA- og UVB-stråler fra solen. Du kan sammenligne solbriller med at bruge solcreme på huden - så hvis du vil passe godt på din krop og dine øjne, så skal du gerne bruge begge dele!  

Udfordringen i at bruge helt små solbriller er, at det kun er dele af dine øjne, som er beskyttede bag glassene. Det kommer naturligvis an på størrelsen og formen på solbrillen. Hvis alternativet er slet ikke at bruge solbriller, så vil det selvfølgelig være bedre at bruge små solbriller, end slet ikke at bruge dem.  

Store solbriller dækker både dine øjne og dele af dit ansigt, hvorfor du vil være bedre beskyttet mod solens stråler. Derfor har vi i vores udvalg også primært store eller mellemstore solbriller, som kan beskytte dine øjne fuldt ud. Bliv klogere på store solbriller lige HER.  

Hvem kan bruge en lille solbrille?

I princippet kan alle bruge små solbriller – så længe, at du føler dig godt tilpas, så skal du nok også se godt ud! Det er klart, at hvis du føler, at du har et stort ansigt, så kan solbrillen få det til at se endnu større ud. Her kan en større solbrille være vejen frem. Omvendt vil et lille ansigt måske drukne i en stor solbrille, hvor en lille solbrille vil passe helt perfekt.  

Hvis du også er vild med små solbriller, så forstår vi det godt. De tilfører nemt en masse coolness til et hvert look - hvad end du går efter den helt smalle model eller den lille runde.

Små solbriller fra HART & HOLM  

Hos HART & HOLM finder du primært mellemstore og store solbriller, som beskytter dine øjne optimalt mod solens stråler. Vi er også vilde med trenden med små solbriller, hvorfor en af vores bestsellers, Trieste, er kommet i en helt ny og mindre udgave, Trieste MINI. Du finder den nye briller som solbrille, læsebrille og Blue Light uden styrke.  

Se også vores udvalg af solbriller med styrke lige HER. 


NEW COLOURS
Moss Toffee Golden Walnut +6
Biella Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW COLOURS
Moss Black Champagne Brown +5
Torino Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW COLOURS
Brown Turtle Black Brown Mat Black +2
Milano Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW COLOURS
Champagne Brown Walnut Olive +3
Torino Solbrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW
Beige Marble Black Walnut
Trieste MINI Læsebrille - PREMIUM
349,00 kr.
NEW COLOURS
Smoke Champagne Moss Brown +3
Torino Blue Light - CLASSIC
249,00 kr.
NEW
Brown Turtle Black Olive Hazelnut
Avellino Solbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW COLOURS
Brown Olive Grey Champagne
Torino Solbrille med styrke - CLASSIC
199,00 kr.
NEW
Lykkepose - Læsebriller
349,00 kr.
NEW COLOURS
Walnut Moss Black Creme +6
Biella Solbrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW COLOURS
Mat Black Brown Turtle Black Brown +3
Milano Solbrille - CLASSIC
199,00 kr.