Retro solbriller

Er du også vild med retro solbriller? Så er du ikke alene. Trends kommer og går, men nogle vender tilbage, fordi de holder - selv mange år efter, de så dagens lys første gang! Se nogle retro solbriller, som aldrig går af mode i vores guide herunder.

Runde solbriller

Kuglerunde solbriller har været ikoniske siden John Lennon fra The Beatles bar dem i 60’erne og 70’erne. De oprindelige briller var små med sorte glas, men op igennem tiden er de blevet set i forskellige farvekombinationer og størrelser. Vi forstår klart fascinationen af den helt runde solbrille, som kan tilføre lidt retro coolness til dit look. Kør dem gerne i kombination med en hel simpel hvid t-shirt og en lækker denimjakke – der skal ikke mere til – solbrillen kan bære dit look.

Hos HART & HOLM finder du flere eksempler på runde solbriller. Den mest klassiske John Lennon solbrille er Foggia CLASSIC. Foggia findes i to smukke farver. Black har mørke stænger og let gyldne spejlglas. Gold har gyldne stænger og matchende spejlglas. Hvilken Foggia er din favorit?

Et andet eksempel på en rund brille er Trieste og den nye lillesøster Trieste MINI. Begge varianter har helt runde glas, som dog adskiller sig lidt fra den klassiske John Lennon brille. Trieste findes i læsebrille, solbrille og Blue Light brille med og uden styrke. Trieste MINI finder du i læsebrille, solbrille og Blue Light brille uden styrke.

Aviator solbriller

Aviator solbriller har været populære siden, de sås på Tom Cruise i filmen Top Gun i 80’erne. Oprindeligt blev brillen med de dråbeformede glas designet til piloter. Solbrillens særlige form kunne nemlig dække hele pilotens udsyn, så det ikke blev forstyrret af solen under flyvningen.

Du finder flere varianter af pilotbrillen hos HART & HOLM. En af de mest klassiske eksempler på en pilotbrille er Palermo, som har metalstel og store polaroid glas. Palermo findes i farverne Gold og Silver.

En anden populær aviator solbrille er vores Milano, som er lidt mindre klassisk end Palermo. Milano er ikke en metalbrille, men har alligevel et design inspireret af pilotbrillen. Milano findes i mange forskellige farvevarianter som senest er opdateret i foråret 2023. Find Milano som solbrille, solbrille med styrke, læsebrille samt Blue light med og uden styrke.

Cat eye solbriller

En anden trend som stadig holder den dag i dag, er solbriller med cat eye effekt. Du husker måske den ikoniske scene fra 90’er filmen “Nothing Hill”, hvor Julia Roberts står i Hugh Grants boghandel iført en sort beret og et par smalle solbriller med cat eye effekt.Vi forstår fascinationen af brillen med den divaagtige effekt – på den gode måde. Derfor har vi også forskellige varianter af brillen i vores sortiment. Roma, Reina og Sezze er blandt vores favoritter.

Roma er ægte diva med masser af cat eye effekt og et smukt, dramatisk mønster på brillestellet. Du finder Roma i farverne Crystal, Brown og Black.

Reina er lavet i samarbejde med Christina Rünitz og har den smukkeste cat eye effekt, som giver dig et smukt og sofistikeret look. Find Reina i farverne Black og Black Turtle.

Sezze er en elegant variant af hurtig brillen til dig, som ikke synes, at den mindre version klæder dit ansigt eller din stil. Sezze findes i to eksklusive farver – Pearl og Grey.

Andre retro solbriller hos HART & HOLM

Hvis du også er vild med retro solbriller til dit look, så skal du heldigvis ikke lede længe efter dem hos os. Du finder solbriller med retro look blandt alle vores kategorier – dame, herre og solbriller med og uden styrke.

NEW
Gold
Vada Gold Sportsbrille - PREMIUM
399,00 kr.
YOUR FAVORIT
Black
Paolo Black Solbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Gold
Velletri Gold Sportsbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Red
Vada Red Sportsbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Lizard
Paolo Lizard Solbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Brown Turtle
Novara Brown Turtle Solbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Hazel Turtle
Paolo Hazel Turtle Læsebrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Pampas Turtle
Paolo Pampas Turtle Blue Light m. styrke - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Black
Nardo Black Solbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Grey
Vada Grey Sportsbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW
Praline
Paolo Praline Solbrille - PREMIUM
399,00 kr.