Guld briller

Guld tilfører dit look lidt ekstra eksklusivitet - også når det er på dine læsebriller eller solbriller. Derfor har vi naturligvis et stort udvalg af lækre guld briller, som giver dig den helt rigtige eksklusive følelse af luksus. Vælg også mellem andre smukke metaller som rosaguld, sølv og stål - hvad er din favorit? Bliv klogere på gyldne brillestel i vores guide herunder og find dine nye guld favoritter! 

Style dine guld briller 

Guld briller kan både bruges til hverdag og til fest. Er du glad for guld smykker, så sætter det gyldne brillestel klart prikken over i'et. Ved festlige begivenheder skal der gerne lidt ekstra til. Her er et gyldent brillestel helt perfekt. Forestil dig hvordan dine briller kan fuldende et festoutfit med en smuk kjole og forgyldte smykker. 

Til hverdag kan et par briller i guld nemt opgradere dit look. Sæt brillerne sammen med slidte jeans, en t-shirt, støvler og måske en læderjakke - så har du et cool hverdagsoutfit, som helt sikkert vil give opmærksomhed. 

Du tænker måske, at guld brillestel mest er til kvinder? Faktisk repræsenterer guld maskulinitet, mens sølv er et symbol på det feminine. Heldigvis er der ingen regler for, hvem der må bære hvad og metaller kan klæde alle – uanset køn. 

Du har måske hørt, at det er no go at blande guld og sølv? Faktisk kan det give et meget cool udtryk, så hver gerne modig og bland de to metaller. Hvorfor vælge om du er til guld eller sølv, når du kan få begge dele på én gang? 

Hvad koster guld briller fra HART & HOLM? 

Brillestel i gyldne farver lyder umiddelbart dyrt – men det behøver det ikke at være! Hos HART & HOLM finder du både guld briller i vores CLASSIC og PREMIUM kollektion. Priserne starter fra 199,- i vores CLASSIC kollektion, så du kan helt sikkert finde dig et par gyldne briller (eller to) uden at slå hul i budgettet. Husk også at du altid sparer 100 kroner og får fri fragt, når du køber tre par briller fra vores shop. 

Guld briller fra HART & HOLM 

Hvis du er blevet nysgerrig på guld briller, så har vi heldigvis et stort udvalg hos HART & HOLM. Vi har udvalgt nogle favoritter fra vores forskellige kategorier herunder. 

Trieste MINI Smoke Blue Light er en lækker rund metalbrille med smukke gyldne detaljer. Brillen er en ny og mindre version af vores populære Trieste brille. Du finder også Trieste MINI som solbrille og læsebrille. 

Trieste Gold solbrille er en smuk stor solbrille med et gyldent brillestel. Metalbrillen giver dig et eksklusivt og lækkert look – helt perfekt til lune sommerdage. Trieste findes også som læsebrille samt Blue Light uden og med styrke. 

Vores Biella Creme læsebrille er en smuk brille med fine gulddetaljer – som findes på alle vores Biella modeller. I farven Creme er du sikker på, at du ikke går ubemærket hen - på den gode måde. Biella findes også som solbrille samt Blue Light med og uden styrke. 


NEW COLOURS
Moss Toffee Golden Walnut +6
Biella Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
Smoke Golden Black Blue +3
Lazio Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW
Beige Marble Black Walnut
Trieste MINI Læsebrille - PREMIUM
349,00 kr.
Smoke Brown Turtle Black
Trieste Læsebrille - PREMIUM
349,00 kr.
NEW COLOURS
Walnut Moss Black Creme +6
Biella Solbrille - CLASSIC
199,00 kr.
Black Gold Smoke Brown Turtle +1
Trieste Solbrille - PREMIUM
349,00 kr.
Rosegold Gold
Lucca Læsebrille - PREMIUM
349,00 kr.
Smoke Honey
Verona Læsebrille - PREMIUM
349,00 kr.
Black Gold
Udine Læsebrille - PREMIUM
349,00 kr.
NEW
Smoke Beige Marble Walnut
Trieste MINI Blue Light - PREMIUM
349,00 kr.
NEW
Smoke Beige Marble Black Walnut
Trieste MINI Solbrille - PREMIUM
349,00 kr.
Gold Black Smoke
Trieste Blue Light - PREMIUM
349,00 kr.
Black Gold
Foggia Solbrille - CLASSIC
199,00 kr.
Black Gold
Abetone Solbrille - CLASSIC
199,00 kr.
Honey Smoke
Verona Solbrille med styrke - PREMIUM
349,00 kr.
Gold Silver
Palermo Solbrille - CLASSIC
199,00 kr.