Guld briller

Guld tilfører dit look lidt ekstra eksklusivitet - også når det er på dine læsebriller eller solbriller. Derfor har vi naturligvis et stort udvalg af lækre guld briller, som giver dig den helt rigtige eksklusive følelse af luksus. Vælg også mellem andre smukke metaller som rosaguld, sølv og stål - hvad er din favorit? Bliv klogere på gyldne brillestel i vores guide herunder og find dine nye guld favoritter! 

Style dine guld briller 

Guld briller kan både bruges til hverdag og til fest. Er du glad for guld smykker, så sætter det gyldne brillestel klart prikken over i'et. Ved festlige begivenheder skal der gerne lidt ekstra til. Her er et gyldent brillestel helt perfekt. Forestil dig hvordan dine briller kan fuldende et festoutfit med en smuk kjole og forgyldte smykker. 

Til hverdag kan et par briller i guld nemt opgradere dit look. Sæt brillerne sammen med slidte jeans, en t-shirt, støvler og måske en læderjakke - så har du et cool hverdagsoutfit, som helt sikkert vil give opmærksomhed. 

Du tænker måske, at guld brillestel mest er til kvinder? Faktisk repræsenterer guld maskulinitet, mens sølv er et symbol på det feminine. Heldigvis er der ingen regler for, hvem der må bære hvad og metaller kan klæde alle – uanset køn. 

Du har måske hørt, at det er no go at blande guld og sølv? Faktisk kan det give et meget cool udtryk, så hver gerne modig og bland de to metaller. Hvorfor vælge om du er til guld eller sølv, når du kan få begge dele på én gang? 

Hvad koster guld briller fra HART & HOLM? 

Brillestel i gyldne farver lyder umiddelbart dyrt – men det behøver det ikke at være! Hos HART & HOLM finder du både guld briller i vores CLASSIC og PREMIUM kollektion. Priserne starter fra 199,- i vores CLASSIC kollektion, så du kan helt sikkert finde dig et par gyldne briller (eller to) uden at slå hul i budgettet. Husk også at du altid sparer 100 kroner og får fri fragt, når du køber tre par briller fra vores shop. 

Guld briller fra HART & HOLM 

Hvis du er blevet nysgerrig på guld briller, så har vi heldigvis et stort udvalg hos HART & HOLM. Vi har udvalgt nogle favoritter fra vores forskellige kategorier herunder. 

Trieste MINI Smoke Blue Light er en lækker rund metalbrille med smukke gyldne detaljer. Brillen er en ny og mindre version af vores populære Trieste brille. Du finder også Trieste MINI som solbrille og læsebrille. 

Trieste Gold solbrille er en smuk stor solbrille med et gyldent brillestel. Metalbrillen giver dig et eksklusivt og lækkert look – helt perfekt til lune sommerdage. Trieste findes også som læsebrille samt Blue Light uden og med styrke. 

Vores Biella Creme læsebrille er en smuk brille med fine gulddetaljer – som findes på alle vores Biella modeller. I farven Creme er du sikker på, at du ikke går ubemærket hen - på den gode måde. Biella findes også som solbrille samt Blue Light med og uden styrke. 


BESTSELLER
Creme
Biella Creme Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
ARCHIVE SALE
Golden
Biella Golden Læsebrille - CLASSIC
Udsalgspris 99,50 kr. Normal pris 199,00 kr. Spar 50%
ARCHIVE SALE
Golden
Lazio Golden Læsebrille - CLASSIC
Udsalgspris 99,50 kr. Normal pris 199,00 kr. Spar 50%
Moss
Biella Moss Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
BESTSELLER
Smoke
Lazio Smoke Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
ARCHIVE SALE
Toffee
Biella Toffee læsebrille - CLASSIC
Udsalgspris 99,50 kr. Normal pris 199,00 kr. Spar 50%
ARCHIVE SALE
Black
Biella Black Læsebrille - CLASSIC
Udsalgspris 99,50 kr. Normal pris 199,00 kr. Spar 50%
Walnut
Biella Walnut Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
Champagne
Biella Champagne Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
Walnut
Lazio Walnut Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
ARCHIVE SALE
Gold
Foggia Gold Solbrille - CLASSIC
Udsalgspris 99,50 kr. Normal pris 199,00 kr. Spar 50%
ARCHIVE SALE
Rosegold
Lucca Rosegold Læsebrille - PREMIUM
Udsalgspris 174,50 kr. Normal pris 349,00 kr. Spar 50%
Black
Trieste Black Læsebrille - PREMIUM
349,00 kr.
Black
Lazio Black Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
Rose
Biella Rose Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
Olive
Biella Olive Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.