FRI FRAGT over 495,-    Hurtig levering    5 stjerner på Google: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Handelsbetingelser

HART & HOLM ApS
Norddigesvej 4, st. th
8240 Risskov
Danmark


CVR-nummer: 39020505

Betaling

Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.
Hos HART & HOLM ApS tager vi imod Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og MobilePay. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra HART & HOLM ApS. Vi kan kun trække det beløb du har angivet eller mindre - og kun én gang. Betaler du med danske betalingskort, trækkes der ingen kortgebyrer.

Det er helt sikkert at handle med kort hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer).

Ved betaling med PayPal: Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.  

Fragt

Vi mener at det skal være nemt og hurtigt, at handle læsebriller, solbriller og solbriller med styrke på vores hjemmeside. Derfor tilbyder vi GRATIS fragt for alle ordrer på over DKK. 497,- Du vil blive bedt om, at indtaste din leveringsadresse og vælge din foretrukne leveringsmulighed under ud-checkning .

Der leveres i hele Danmark og alle ordrer sendes med enten GLS. Ordre under en værdi af DKK 497,- tillægges fragtomkostninger på 49 kr. eller 59 kr., alt efter hvilken fragtmetode du vælger at benytte.
Levering indenfor Danmarks grænser tager normalt 1-2 arbejdsdage.

Hvis du fortryder hele dit køb (fortrydelsesret / returnering)

Hos os har du altid 14 dages returret.

Vores ønske er, at du bliver mere end tilfreds med dit HART & HOLM produkt. Hvis du imod forventning ikke er tilfreds med dit produkt, kan du returnere et hvert HART & HOLM produkt inden 14 dage efter modtagelsen af ordren, forudsat at varerne er ubrugte og i original emballage.

Husk altid at medsende omhyggeligt udfyldt returseddel når du retunerer en varer til HART & HOLM, så vi kan håntere retuneringen bedst og hurtigst muligt.

Du kan hente RETURSEDDEL her.

Fristen indebærer, at du inden 14 dage fra modtagelsen har sendt din ordre retur til os.
HENT DIN RETURLABEL HER

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere produkter hos os, har du mulighed for at sende én eller flere produkter retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 
Hvis du har opnået gratis fragt, modtaget en gratis vare eller fået andre rabattereller betinget af et køb for en bestemt værdi, og dette ikke længere er opfyldt efter retuneringen af en del af købet, vil værdien af rabaten, gaven(hvis den ikke er retuneret) og/eller fragten blive fratrukket det beløb du får tilbagebetalt.

 

Reklamationsret

Når du handler hos HART & HOLM er du altid garateret 24 måneders reklamationsret (Se nedenstående kriterier for fuld garanti) - Husk at gemme din kvittering, som du har modtaget pr. mail. Som kunde hos HART & HOLM, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Den fulde garanti forudsætter, at varernes fejl/mangler ikke skyldes misbrug af produktet eller anden skadevoldende adfærd, der har ført til skaden/defekten. 
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en defekt/skade med en ubeskadiget vare i stedet for at tilbagebetale købsprisen. Vær opmærksom på, at en begrundet klage vil blive afgjort ved enten reparation af dit produkt eller udskiftning med en ny af samme type.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget skaden/fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at skaden/fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Returnèr dit køb via GLS, ved at genbruge samme emballage, som produktet ankom. HENT DIN RETURLABEL HER

Varen sendes til:

HART & HOLM
Norddigesvej 4
8240 Risskov, Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

​​​​Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du sende en mail til contact@hartandholm.com
Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kand du indgive en klage til forbrugerombudsmanden på
http://www.forbrugerombudsmanden.dk/Om-Forbrugerombudsmanden/klageformular

#HARTANDHOLM