FRI FRAGT over 495,-    Hurtig levering    5 stjerner på Google: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Handelsbetingelser

HART & HOLM ApS
Norddigesvej 4, st. th
8240 Risskov
Danmark

Mail: contact@hartandholm.com
Tlf: +45 40 26 66 30

CVR-nummer: 39020505

Betaling

Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.
Hos HART & HOLM ApS tager vi imod Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, MobilePay og ViaBill. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra HART & HOLM ApS. Vi kan kun trække det beløb du har angivet eller mindre - og kun én gang. Betaler du med danske betalingskort, trækkes der ingen kortgebyrer.

Det er helt sikkert at handle med kort hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer).  

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/

Fragt

Vi mener at det skal være nemt og hurtigt, at handle læsebriller, solbriller og solbriller med styrke på vores hjemmeside. Derfor tilbyder vi GRATIS fragt for alle ordrer på over DKK. 495,- Du vil blive bedt om, at indtaste din leveringsadresse og vælge din foretrukne leveringsmulighed under ud-checkning .

Der leveres i hele Danmark og alle ordrer sendes med GLS. Ordre under en værdi af DKK 495,- tillægges fragtomkostninger på 49 kr. eller 59 kr., alt efter om du vælger at benytte GLS Pakkeshop eller GLS Privat. Når du vælger levering til Pakkeshop kan du vælge hvilken pakke shop du vil have din ordre leveret til. I travle perioder, hvor den valgte pakkeshop ikke har plads, vælger GLS en anden pakkeshop med ledig kapacitet i nærheden af den valgte.
Levering indenfor Danmarks grænser tager normalt 1-2 arbejdsdage.

Hvis du fortryder hele dit køb (fortrydelsesret / returnering)

Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Vores ønske er, at du bliver mere end tilfreds med dit HART & HOLM produkt. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til contact@hartandholm.com eller benytte vores RETURSEDDEL.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Du bedes medsende omhyggeligt udfyldt returseddel når du returnerer en varer til HART & HOLM, så vi kan håndtere returneringen bedst og hurtigst muligt.

Du kan hente RETURSEDDEL her.


HENT DIN RETURLABEL HER

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere produkter hos os, har du mulighed for at sende én eller flere produkter retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 
Hvis du har opnået gratis fragt, modtaget en gratis vare eller fået andre rabattereller betinget af et køb for en bestemt værdi, og dette ikke længere er opfyldt efter retuneringen af en del af købet, vil værdien af rabaten, gaven(hvis den ikke er retuneret) og/eller fragten blive fratrukket det beløb du får tilbagebetalt.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Varen sendes til:

HART & HOLM
Norddigesvej 4
8240 Risskov, Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan hente RETURSEDDEL her.


HENT DIN RETURLABEL HER

Reklamationsret

Når du som forbruger handler hos HART & HOLM er du altid garateret 24 måneders reklamationsret - Husk at gemme din kvittering, som du har modtaget pr. mail. Som kunde hos HART & HOLM, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du som forbruger har reklamationsret i 24 måneder. Reklamationsretten forudsætter, at varernes fejl/mangler ikke skyldes misbrug af produktet eller anden skadevoldende adfærd, der har ført til skaden/defekten. 
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en defekt/skade med en identisk ubeskadiget vare i stedet for at tilbagebetale købsprisen.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget skaden/fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at skaden/fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Returnèr gerne dit køb via GLS, ved at genbruge samme emballage, som produktet ankom. HENT DIN RETURLABEL HER

Varen sendes til:

HART & HOLM
Norddigesvej 4
8240 Risskov, Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

​​​​Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du sende en mail til contact@hartandholm.com
Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til 

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
Personoplysningerne registreres hos Hart & Holm ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på www.hartandholm.com er virksomheden Hart & Holm ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: contact@hartandholm.com.

Du kan se mere om vores persondatapolitik her: https://hartandholm.com/persondatapolitik/

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d 2. November 2021

 

#HARTANDHOLM