Shipping policy

Fragt

Vi mener, at det skal være nemt og hurtigt at handle læsebriller, solbriller og solbriller med styrke på vores hjemmeside. Derfor tilbyder vi GRATIS fragt for alle ordrer på over DKK. 495,- Du vil blive bedt om at indtaste din leveringsadresse og vælge din foretrukne leveringsmulighed under ud-checkning .

Der leveres i hele Danmark og alle ordrer sendes med GLS. Ordre under en værdi af DKK 495,- tillægges fragtomkostninger på 49 kr. eller 59 kr., alt efter om du vælger at benytte GLS Pakkeshop eller GLS Privat. Når du vælger levering til Pakkeshop, kan du vælge, hvilken pakke shop du vil have din ordre leveret til. I travle perioder, hvor den valgte pakkeshop ikke har plads, vælger GLS en anden pakkeshop med ledig kapacitet i nærheden af den valgte.
Levering indenfor Danmarks grænser tager normalt 1-2 arbejdsdage.

Hvis du fortryder hele dit køb (fortrydelsesret / returnering)

Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Vores ønske er, at du bliver mere end tilfreds med dit HART & HOLM produkt. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til contact@hartandholm.com eller benytte vores RETURSEDDEL.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Du bedes medsende omhyggeligt udfyldt returseddel, når du returnerer en varer til HART & HOLM, så vi kan håndtere returneringen bedst og hurtigst muligt.

Du kan hente RETURSEDDEL her.


HENT DIN RETURLABEL HER

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for, at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage, samt at brillerne opbevares omhyggeligt i den medfølgende plastpose samt æske, som de modtages i. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

HART & HOLM
Norddigesvej 4
8240 Risskov, Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan hente RETURSEDDEL her.


HENT DIN RETURLABEL HER