Square Sunglasses

Firkantede solbriller findes i mange forskellige størrelser, farver og mønstre. Nogle af dem er helt smalle og cool, mens andre er store og eksklusive i deres look. Vi er vild med dem alle – er du også? 

Firkantede solbriller og ansigtsformer 

Firkantede briller klæder de fleste ansigtsformer. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du har et firkantet ansigt, så kan de fremhæve og overdrive formen. Derfor kan det være bedre at vælge en mere rund brille ved en firkantet ansigtsform. Vigtigst af alt er dog, at du føler dig tilpas med din solbrille. Så hvis du er helt vild med et par firkantede solbriller, så skal du klart gå efter dem – uanset ansigtsform. Læs mere om solbriller og ansigtsformer lige HER. 

Style din firkantede solbrille 

Er du i tvivl om, hvordan du skal style din firkantede solbrille? Så har vi et par tips til dig her – heldigvis er du heldig med dine firkantede solbriller, da de kan styles til det meste! 

Vælger du en firkantet solbrille med et “hurtigt look”, så kan det være cool at sætte den sammen med et basic outfit. På den måde fremhæves solbrillen og opgraderer dit look. Style dine hurtige solbriller med et par jeans, en simpel top eller t-shirt og dine yndlingssmykker. Så er du klar til at vise dine nye solbriller frem. 

Er du mere til den helt store solbrille med et eksklusivt look? Så er den perfekt i selskab med en smuk sommerkjole eller en feminin skjorte og en lang nederdel. På den måde understreger du det feminine i den store solbrille. 

Den sporty firkantede solbrille kan du have på, når du cykler en tur, løber eller er iført et sporty outfit. Den er også helt perfekt til løse bukser, en top og lækre smykker - på den måde kan du være cool og afslappet på samme tid. 

Firkantede solbriller fra HART & HOLM 

Hos HART & HOLM finder du firkantede solbriller til både herre og dame. Se nogle af vores mest populære solbriller i firkantet design her og find dine favoritter. 

Avellino er en af vores nyeste solbriller, som kom i foråret 2023. Brillen er allerede blevet en af vores bestsellers – og det forstår vi godt. Det store, firkantede design giver et eksklusivt look, som kan opgradere et hvert look. Vælg mellem farverne Black, Brown Turtle, Hazelnut og Olive. 

 

Sezze er en feminin brille med et strejf af coolness. Hvis du er vild med den klassiske hurtig brille, men ikke synes, at den klæder dig, så er Sezze et perfekt alternativ. Vælg mellem to smukke farver – Grey og Pearl. 

Monza er en sporty letvægtsbrille, som er utrolig behagelig at have på. Den cool brille har spejleffekt i glassene og polarisede glas, som betyder, at du undgår blænding fra solen - helt perfekt til skiferien. Vælg mellem de tre farver Blue, Grey og Brown. 

Merano er en lækker brille fra vores Limited Edition Solbrille kollektion. Det firkantede design klæder både mænd og kvinder. Vælg mellem farverne Black, Brown Turtle, Smoke og Lemonade. 


NEW COLORS
Moss Black Champagne Brown +5
Torino Reading Glasses - CLASSIC
€27,22
NEW COLORS
Brown Turtle Black Brown Mat Black +2
Milano Reading Glasses - CLASSIC
€27,22
NEW COLORS
Champagne Brown Walnut Olive +3
Torino Sunglasses - CLASSIC
€27,22
NEW
Beige Marble Black Walnut
Trieste MINI Reading glasses - PREMIUM
€47,75
NEW COLORS
Smoke Champagne Moss Brown +3
Torino Blue Light - CLASSIC
€34,07
NEW COLORS
Brown Olive Grey Champagne
Torino Sunglasses with strength - CLASSIC
€27,22
Lucky bag - Reading glasses
€47,75
NEW COLORS
Mat Black Brown Turtle Black Brown +3
Milano Sunglasses - CLASSIC
€27,22
NEW COLORS
Walnut Champagne
Torino Blue Light with Strength - CLASSIC
€34,07
OUR FAVORITE
Black Brown Chestnut
Fondi Sunglasses - PREMIUM
€47,75
NEW COLORS
Brown Turtle Brown Black
Milano Sunglasses with strength - CLASSIC
€27,22