FRI FRAGT over 495,-    Hurtig levering    5 stjerner på Google: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️DET SIGER KUNDERNE

 


Britt Bargisen Petry

Jeg har søgt efter smarte solbriller med styrke uden de skulle koste en "bondegård"
Jeg fandt hvad jeg søgte hos Hart & Holm
Fantastisk kvalitet og super god service
👍🏽😀👍🏽

 

Tina Holmstoel Andreasen

Jeg har købt flere par læsebriller, og også solbriller med styrke. De er alle i supersmart design og en virkelig god kvalitet - et fund til prisen! Bonus er, at de sidder godt fast i panden, når man lige skal se noget andet og så leveres de med et unikt etui, som både er flot at se på og beskytter brillerne optimalt 😊 kan virkelig anbefales! Min mand blev for øvrigt misundelig, så nu har han også et par 😜

 

Lisa Jonassen Rasmussen

Jeg har et par lækre solbriller fra HART & HOLM, de har et lækkert look, og kommer i et lækkert sæt, hvor der både er en pudseklud, et lækkert etui, samt en smuk æske som har en dekorationsværdi til andre formål end kasse til brillerne.
Designet på solbrillerne er moderne og glasset er helt perfekt i sollys, filmen er ikke så mørk at lyset ændrer sig fuldstændig, men samtidig er det fuldt ud effektivt i forhold til at skærme for sollyset.

 

Kristina Fröhlich

Jeg er så super glad for mine tre briller fra HART & HOLM! De er med alle steder, jeg går, og jeg får dagligt komplimenter for dem. At de så også kommer i et lækkert brilleetui, som jeg nu kan være bekendt at tage op af tasken, betyder også en del. Service og levering var i topklasse. Jeg giver HART & HOLM mine varmeste anbefalinger!

 

Mona Qaddoum

Har lige modtaget de fedeste solbriller med styrke. Super flot design, lækker kvalitet og hurtig levering.
Alt i alt en god oplevelse og kan klart anbefales 👍

 

Martine Schwartz

Super lækkert design til meget fornuftige priser! Gennemtænkt til mindste detalje! SÅ fine "smykker" til øjnene!

 

Birgitte Hammerum Andersen

Fede briller til en rigtig god pris 😎

 

Theresa Færch

Flotte solbriller og meget brugervenlig hjemmeside, nem og hurtig levering 😀

 

Thomas Dybdahl

Super fede briller, i de smukkeste etuier

 

S T

Jeg købte sættet bestående af 3 par solbriller - dem har jeg været meget glade for, og er det stadig. Der er hurtig levering og lækkert med et smart brilleetui, der ingenting fylder i tasken, når man bruger brillerne - det er godt tænkt. Pudsekluden er også rar at have ved hånden og god stil, at den følger med - det er value for money hele vejen igennem. Nu har jeg i mellemtiden mistet mit ene par solbriller - men vil kigge forbi siden og finde mig et par nye til foråret - stort udvalg - det bliver svært at vælge. Tak for god service @ Hart & Holm

 

Anja Dybdahl

Fantastisk service og superlækre læsebriller. Jeg kommer helt sikkert tilbage!

 
#HARTANDHOLM