Runde solbriller

Runde solbriller

32 produkter

KØB 3 PAR

Du sparer 100,- ved køb af 3 par valgfrie briller og 150,- ved køb af 3 par PREMIUM

    32 produkter
    Walnut
    Torino Walnut Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Gold
    Foggia Gold Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Brown
    Torino Brown Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Champagne
    Torino Champagne Solbrille med styrke - CLASSIC
    199,00 kr.
    Grey
    Torino Grey Solbrille med styrke - CLASSIC
    199,00 kr.
    Black
    Foggia Black Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Gold
    Trieste Gold Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    Beige Marble
    Trieste Beige Marble Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    Moss
    Torino Moss Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Grey
    Torino Grey Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Black
    Trieste Black Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    Olive
    Torino Olive Solbrille med styrke - CLASSIC
    199,00 kr.
    Rose
    Genova Rose Solbrille med styrke - PREMIUM
    349,00 kr.
    Beige Marble
    Trieste MINI Beige Marble Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    Blue
    Genova Blue Solbrille med styrke - PREMIUM
    349,00 kr.
    Grey
    Biella Grey Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Walnut
    Biella Walnut Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Smoke
    Napoli Smoke Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    Crystal
    Napoli Crystal Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    Rose
    Siena Rose Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    Grey Turtle
    Siena Grey Turtle Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    Smoke
    Verona Smoke Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    Champagne
    Torino Champagne Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Rose
    Biella Rose Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Cognac
    Siena Cognac Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    Walnut
    Trieste MINI Walnut Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    Champagne
    Biella Champagne Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Olive
    Biella Olive Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Black
    Biella Black Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Black
    Trieste MINI Black Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    Smoke
    Trieste MINI Smoke Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    Moss
    Biella Moss Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.

    Hvad koster runde solbriller? 

    Hos HART & HOLM har vi et stort udvalg af runde solbriller. Du finder dem til priser fra 199 DKK i vores CLASSIC kollektion. Vores CLASSIC kollektion består af smukke kvalitets briller i et enkelt og stilrent design. Der medfølger altid et gråt etui i velour, som også kan bruges som pudseklud til vores CLASSIC briller. 
    Du finder også en masse smukke runde solbriller i vores PREMIUM kollektion til priser fra 349. Med til vores PREMIUM briller medfølger altid et foldbart etui i imiteret læder og en pudseklud. Vores PREMIUM briller er lavet i materialet acetat, som er et enormt fleksibelt materiale. Det betyder, at du nemt kan tilpasse din PREMIUM briller til dit ansigt ved at opvarme den en smule med dine hænder. Se hvordan du gør i vores guide “Juster dine briller”. 

    Hvilken UV skal der være i mine runde solbriller? 

    For runde solbriller gælder det samme som ved andre solbriller. Dine solbriller skal have UV400 i glassene for, at dine øjne er fuldt beskyttede mod solens skarpe stråler. Det er uanset, om du går efter små runde solbriller eller store runde solbriller. UV400 betyder, at solbrillens glas beskytter mod alle UV stråler, som er lig med eller mindre end 400 nanometer. Det dækker alle UVA og UVB stråler. Med andre ord, så er dine øjne 100 % beskyttede mod solens skarpe stråler, når du bruger solbriller med UV400. Vi har naturligvis sørget for, at der er UV400 i ALLE vores solbriller uanset kategori og form. Det gælder uanset, om du er på udkig efter solbriller til herre, dame, til sport eller om du vælger dem med eller uden styrke. 

    Hvordan styler jeg mine runde solbriller? 

    Runde solbriller kan bruges til at give dit look et retro udtryk. Du husker måske John Lennons berømte små runde solbriller fra 60’erne og 70’erne - som stadig er et look der holder i dag. En kuglerund solbrille kan nemt give dit look lidt retro coolness. Forestil dig dem i kombination med en denimjakke og en hvid t-shirt – mere skal der ikke til.  
    Er du mere til store runde solbriller, så kan de tilføje noget eksklusivt til dit look. Selv et helt simpelt outfit kan få en upgrade med et par store runde solbriller. Brug også gerne de store runde solbriller til en sommerlig kjole eller til festlige begivenheder, hvor der gerne må gøres lidt ekstra ud af det hele.  
    Hvis du mere er til et cool look på den helt rigtige hipster måde - så er den runde solbrille også perfekt. Prøv at style din solbrille med en løs skjorte, slidte jeans, sneakers og en beanie (en lille hue). Det fungerer uanset hvilken type brille, du er på udkig efter!  
    Du har helt sikkert også et godt bud på, hvordan den runde solbrille kan styles. Det allervigtigste er, at du føler dig godt tilpas med brillen og føler, at den giver noget godt til dit look! 

    Hvor køber man runde solbriller? 

    Hvad end du er til store runde solbriller eller små runde solbriller, så kan du finde dem hos HART & HOLM. Vi har nemlig begge dele på vores webshop. Priserne starter fra 199 i vores CLASSIC kollektion op mod 399 i vores PREMIUM kollektion. 

    Klæder runde solbriller mig? 

    Hvis du er i tvivl om runde solbriller er noget for dig, så kan du starte med at tage udgangspunkt i din ansigtsform. Heldigvis klæder runde solbriller de fleste ansigtsformer. Du skal dog være opmærksom på, at en rund solbrille også vil fremhæve de runde former i dit ansigt. Derfor vil det nogle gange være bedre med en mere firkantet brille til dig med et meget rundt ansigt, som modsat vil stå i kontrast til det bløde i dit look. Husk dog altid, at den brille, der klæder dig bedst, er den du har det bedst i! Det kan nemlig ses på dig, om du føler dig godt tilpas i det, du har på eller ej!  
    Nogle af de ansigtsformer, som især gør sig godt til en rund brille, er den ovale, den firkantede, den hjerteformede og den diamantformede. Særligt den firkantede ansigtsform kan have en stor effekt af et par runde briller. Den runde brille er nemlig med til at bløde det hårde i den firkantede ansigtsform op. Hvis du kunne tænke dig at blive meget klogere på ansigtsformer og briller, så kan du blive det i vores guide. 

    Køb runde solbriller hos HART & HOLM  

    Køb dine nye runde solbriller fra HART & HOLM. Selvom priserne er gode, så får du briller i høj kvalitet, hvor der er kælet om detaljerne. Dine briller leveres i en smuk mønstret æske med vores logo. Når du køber 3 par af vores briller, så får du altid 100 DKK i rabat og fri fragt. Mix og match som du vil. Vi pakker dem kærligt ind og sender dem indenfor 1-2 hverdage. 
    Set for nylig