Runde Solbriller

Runde solbriller har været en del af moden igennem flere årtier, og er stadig at se i modebillede hver sæson. Udover at være moderigtige, kan runde solbriller også være med til at fremhæve din personlighed og stil. Det handler nemlig ikke kun om hvor godt du ser ud, men også om hvor godt tilpas du føler dig. Derfor er det vigtigt altid at vælge solbriller ud fra hvilke du føler dig bedst tilpas i. Hvis det er runde solbriller der giver dig selvtillid og får dig til at føle dig på toppen, så kan du se vores udvalg af runde solbriller herunder.

Uanset om det er vinter, forår, sommer eller efterår, er runde solbriller altid et hit, og vigtige til at beskytte dine øjne mod solen. Husk altid at sørge for at dine solbriller har UV400 beskyttelse, som du selvfølgelig finder i alle vores solbriller. Du kan læse meget mere om hvorfor det er vigtigt at beskytte dine øjne mod solen lige HER.

Hvis du har en firkantet ansigtsform, kan runde solbriller være med til at bløde op for de kantede træk, og fremhæve de mere bløde former. Har du derimod et rundt ansigt, vil de runde solbriller være med til at fremhæve den runde form. Du kan læse mere om hvilke solbriller der passer til din ansigtsform HER.

 

Store Runde Solbriller

Stor runde solbriller kan være med til at lave etstatement, og give et 'bold' look. Man kan blandt andet også se modeikonet Iris Apfel med sine ikoniske store runde solbriller og briller.

Hos HART&HOLM har vi designet et udvalg af store runde solbriller, så du kan skabe dit eget modige look. Du kan blandt andet se vores Siena Solbrille eller vores Trieste Solbrille, som er vores mest populære store runde solbriller. Begge modeller findes i flere forskellige farver, så du kan finde lige præcis den, som er din favorit. Trieste brillen kan du også finde som både Læsebrille, Blue Light briller og Blue Light brille med styrke

Små og Mellemstore Runde Solbriller

 Vi kender de ikoniske små runde solbriller fra kendte som Thomas Helmig, Bono og Ozzy Osbourne. Runde solbriller i flere farver og størrelser har været en del af modebilledet i mange år, og du kan selvfølgelig også finde flere forskellige modeller af små runde solbriller hos HART&HOLM. 

   
Vores Trieste MINI solbrille er en helt rund metalsolbrille med en smuk ramme af acetat som giver den et smukt og unikt udtryk. Den findes i 4 farver: Black, Walnut, Beige Marble og Smoke.

   
Du kan ogs finde vores Torino Solbrille, som er en del af vores CLASSIC kollektion. Den er mere blød i udtrykket og findes i 7 forskellige farver.
Torino solbrillen er blandt vores mest populære styles, og vi forstår det godt! Den passer til alle ansigtsformer, samt er den perfekt klassiske solbrille som burde findes i enhver garderobe. Derudover koster den kun 199,-, og du får selvfølgelig altid 100,- rabat og fri fragt når du køber 3 par briller.

   
Derudover kan du også finde vores populære Biella Solbrille som har en guld metalbro over næsen, hvilket giver den et unikt look. Den findes i hele 10 forskellige farver, samt også som Læsebrille, Blue Light Brille og Blue Light Briller med styrke. Er du ikke til metalbroen over næsen, kan du også tage et kig på vores Napoli solbrille som findes i farverne Smoke og Crystal. Begge farverne er transparente og en perfekt unisextøj solbrille.

 

Du kan se alle vores solbriller fra HART&HOLM HER.


NEW COLOURS
Moss Toffee Golden Walnut +6
Biella Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW COLOURS
Moss Black Champagne Brown +5
Torino Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW COLOURS
Brown Turtle Black Brown Mat Black +2
Milano Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW COLOURS
Champagne Brown Walnut Olive +3
Torino Solbrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW
Beige Marble Black Walnut
Trieste MINI Læsebrille - PREMIUM
349,00 kr.
NEW COLOURS
Smoke Champagne Moss Brown +3
Torino Blue Light - CLASSIC
249,00 kr.
NEW
Brown Turtle Black Olive Hazelnut
Avellino Solbrille - PREMIUM
399,00 kr.
NEW COLOURS
Brown Olive Grey Champagne
Torino Solbrille med styrke - CLASSIC
199,00 kr.
NEW
Lykkepose - Læsebriller
349,00 kr.
NEW COLOURS
Walnut Moss Black Creme +6
Biella Solbrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW COLOURS
Mat Black Brown Turtle Black Brown +3
Milano Solbrille - CLASSIC
199,00 kr.