Runde briller

Runde briller er en tidløs klassiker, som holder sæson efter sæson. Den runde brille bliver ved med at være moderne – og det er med god grund. Runde brillestel klæder de fleste og så kan du ovenikøbet mixe og matche dem med mange forskellige looks. Det gælder uanset, om du går efter solbriller, læsebriller eller Blue Light briller. Bliv meget klogere på runde briller i vores guide herunder. 

Ansigtsformer og runde briller 

Hvis du er i tvivl om en rund brille er noget for dig, så kan du starte med at tage udgangspunkt i din ansigtsform. Heldigvis klæder runde briller de fleste ansigtsformer. Du skal dog være opmærksom på, at en rund brille også vil fremhæve de runde former i dit ansigt. Derfor vil det nogle gange være bedre med en mere firkantet brille til dig med et meget rundt ansigt, som modsat vil stå i kontrast til det bløde i dit look. Husk dog altid, at den brille der klæder dig bedst, er den du har det bedst i! Det kan nemlig ses på dig, om du føler dig godt tilpas i det, du har på eller ej! 

Nogle af de ansigtsformer som især gør sig godt til en rund brille, er den ovale, den firkantede, den hjerteformede og den diamantformede. Særligt den firkantede ansigtsform kan have en stor effekt af et par runde briller. Den runde brille er nemlig med til at bløde det hårde i den firkantede ansigtsform op. Hvis du kunne tænke dig at blive meget klogere på ansigtsformer og briller, så kan du blive det i vores guide lige HER. 

Style din runde brille 

Runde briller kan bruges til at give dit look et retro udtryk. Du husker måske John Lennons berømte små briller fra 60’erne og 70’erne - som stadig er et look der holder i dag. En kuglerund brille kan nemt give dit look lidt retro coolness. Forestil dig dem i kombination med en denimjakke og en hvid t-shirt – mere skal der ikke til. 

Er du mere til store runde briller, så kan de tilføje noget eksklusivt til dit look - især som solbriller. Selv et helt simpelt outfit kan få en upgrade med et par store runde divabriller. Brug også gerne den store brille til en sommerlig kjole eller til festlige begivenheder, hvor der gerne må gøres lidt ekstra ud af det hele. 

Hvis du mere er til et cool look på den helt rigtige hipster måde - så er den runde brille også perfekt. Prøv at style din brille med en løs skjorte, slidte jeans, sneakers og en beanie (en lille hue). Det fungerer uanset hvilken type brille, du er på udkig efter! 

Du har helt sikkert også et godt bud på, hvordan den runde brille kan styles. Det allervigtigste er, at du føler dig godt tilpas med brillen og føler, at den giver noget godt til dit look! 

Runde briller fra HART & HOLM 

Hos HART & HOLM finder du mange bud på runde briller uanset, om du er på udkig efter en solbrille, læsebrille eller Blue Light brille. Hos os er en rund brille ikke bare en rund brille. Derfor har vi et stort udvalg af forskellige varianter, størrelser, farver og mønstre, så du kan være sikker på at finde noget, der falder i smag. Vi har udvalgt nogle favoritter fra hver kategori herunder. 

Vores Siena solbrille er den perfekte runde divabrille, som nemt kan give dig et elegant look. Siena findes i fire lækre farver – Black, Cognac, Rose og Grey Turtle. Skal du også have dig et par? 

Har du brug for solbriller med styrke og er du samtidigt vild med runde briller? Så er Torino den perfekte brille til dig. Torino er en helt enkel brille, som klæder alle uanset køn. Vælg mellem fire forskellige farver – Olive, Brown, Grey og den helt nye Champagne. Torino findes også som solbrille uden styrke, læsebrille og Blue Light. 

 

Trieste MINI Blue Light er den perfekte runde Blue Light brille, når du sidder ved skærmen. Brillen er en mini version af vores populære Trieste brille. Vælg mellem tre forskellige farver – Smoke, Beige Marble og Walnut. Trieste MINI findes også som solbrille og læsebrille. 

Grosetto Blue Light med styrke er perfekt til dig, som mere er til en oval brille end en klassisk rund. Vælg mellem tre forskellige farver – Black, Grey og Smoke. Du finder også Grosetto som Blue Light uden styrke og som læsebrille. 

En af vores absolutte bestsellers indenfor runde læsebriller er vores klassiker Biella. Biella er et bud på en rund brille med et twist af cateye og en fin dobbelt metalbro over næsen. Biella findes i hele 10 forskellige farver. Biella findes også som solbrille, læsebrille og Blue Light. 

Fandt du en ny rund favorit blandt vores bestsellers? Ellers finder du mange flere runde brillestel på vores shop lige HER. 

 


NEW COLOURS
Moss Toffee Golden Walnut +6
Biella Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW COLOURS
Moss Black Champagne Brown +5
Torino Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW COLOURS
Champagne Brown Walnut Olive +3
Torino Solbrille - CLASSIC
199,00 kr.
NEW
Beige Marble Black Walnut
Trieste MINI Læsebrille - PREMIUM
349,00 kr.
Smoke Brown Turtle Black
Trieste Læsebrille - PREMIUM
349,00 kr.
NEW COLOURS
Brown Olive Grey Champagne
Torino Solbrille med styrke - CLASSIC
199,00 kr.
Black Turtle Brown Turtle Black Smoke +2
Grosetto Læsebrille - PREMIUM
349,00 kr.
NEW COLOURS
Walnut Moss Black Creme +6
Biella Solbrille - CLASSIC
199,00 kr.
Black Turtle Black Grey Olive +2
Grosetto Blue Light - PREMIUM
349,00 kr.
Black Gold Smoke Brown Turtle +1
Trieste Solbrille - PREMIUM
349,00 kr.
NEW COLOURS
Creme Moss Olive Rose +6
Biella Blue Light - CLASSIC
249,00 kr.
Black Grey Smoke
Grosetto Blue Light med Styrke - PREMIUM
349,00 kr.
BESTSELLER
Black Smoke
Trieste Blue Light med Styrke - PREMIUM
349,00 kr.
Blue Black Crystal Smoke
Silvi Blue Light - PREMIUM
349,00 kr.
Smoke Honey
Verona Læsebrille - PREMIUM
349,00 kr.
Black Gold
Udine Læsebrille - PREMIUM
349,00 kr.