Aviator solbriller

Aviator solbriller

20 produkter

KØB 3 PAR

Du sparer 100,- ved køb af 3 par valgfrie briller og 150,- ved køb af 3 par PREMIUM

    20 produkter
    Brown Turtle
    Milano Brown Turtle Solbrille med styrke - CLASSIC
    199,00 kr.
    Brown
    Milano Brown Solbrille med styrke - CLASSIC
    199,00 kr.
    Orange
    Milano Orange Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Moss
    Milano Moss Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Black
    Milano Black Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    NEW COLOURS
    Mat Black
    Milano Mat Black Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Brown Turtle
    Milano Brown Turtle Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Grey
    Milano Grey Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    Gold
    Palermo Gold Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    OUR FAVORITE
    Brown
    Fondi Brown Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    Silver
    Rodrigo Silver Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    Gold
    Rodrigo Gold Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    Silver
    Palermo Silver Solbrille - CLASSIC
    199,00 kr.
    OUR FAVORITE
    Chestnut
    Fondi Chestnut Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    OUR FAVORITE
    Black
    Fondi Black Solbrille - PREMIUM
    349,00 kr.
    NEW
    Lizard
    Paolo Lizard Solbrille - PREMIUM
    399,00 kr.
    NEW
    Praline
    Paolo Praline Solbrille - PREMIUM
    399,00 kr.
    NEW
    Pampas Turtle
    Paolo Pampas Turtle Solbrille - PREMIUM
    399,00 kr.
    NEW
    Hazel Turtle
    Paolo Hazel Turtle Solbrille - PREMIUM
    399,00 kr.
    NEW
    Black
    Paolo Black Solbrille - PREMIUM
    399,00 kr.

    Hvad er aviator solbriller? 

    Aviator solbriller har været populær lige siden Tom Cruise udødeliggjorde solbrillen som piloten “Pete” i filmen Top Gun i 80’erne. Oprindeligt var den dråbeformede brille da også designet til piloter, som havde brug for brillen under flyvningen. Den klassiske runde solbrille var nemlig ikke nok til at kunne dække alle vinkler i pilotens udsyn. 
     
    Aviator solbriller er stadig et hit den dag i dag – også selvom du ikke er pilot. Faktisk egner solbrillen sig til alle – uanset alder og om du leder efter solbriller til herre eller dame. Det cool udtryk kan sætte prikken over i'et til ethvert outfit. Det gælder uanset om du ønsker at opgradere et helt enkelt look med jeans og t-shirt, eller tilføje lidt coolness til et feminint look med en sød sommerkjole. 

    Hvad kendetegner aviator solbriller? 

    Pilot solbriller har dråbeformede glas og en karakteristisk næsebro. Oftest ses brillen med metalstel og næsepuder, men kan sagtens komme i mange andre variationer. I dag ser du den også ofte med et stel i plast og i alverdens farvevariationer. Det gælder både i glasset og på selve brillestellet. Oprindeligt sås de allerførste pilotsolbriller hos nogle af de store modehuse, men bare rolig – du behøver ikke at have en masse penge op af lommen for at finde det perfekte par! Hos os finder du nemlig både bud på den ikoniske brille i vores PREMIUM og CLASSIC kollektion til priser som starter fra kun 199 DKK. 

    Hvad koster aviator solbriller? 

    Du finder pilot solbriller hos HART & HOLM til priser fra 199 DKK i vores CLASSIC kollektion. Med til din CLASSIC brille medfølger der altid et blødt etui i grå velour, som også kan bruges som pudseklud. 
    Du finder også fede pilot solbriller i vores PREMIUM kollektion til priser fra 349 DKK. Her medfølger altid et foldbart etui i imiteret sort læder og en pudseklud. Vores PREMIUM briller er desuden lavet i materialet acetat, som er et enormt fleksibelt materiale. Det betyder, at du nemt kan forme brillestellet, så det passer til lige præcis dit ansigt. Se hvordan du gør i vores guide 

    Hvilken UV skal der være i mine aviator solbriller? 

    Ligesom ved alle andre former for solbriller, så bør der også være UV400 beskyttelse i dine pilot solbriller. UV400 betyder, at dine solbrilleglas beskytter mod alle UV stråler, som er lig med eller kortere end 400 nanometer. Det dækker alle UVA og UVB stråler fra solen. På den måde kan du altså være sikker på, at dine øjne er godt beskyttede, når du bruger solbriller med UV400. Vi har naturligvis UV400 i alle vores solbrilleglas uanset, om du vælger nogle af vores sportsbriller, solbriller til dame, solbriller til herre eller skal bruge nogle med eller uden styrke. 

    Hvordan styler jeg mine aviator solbriller? 

    Aviator solbriller er fede, fordi de kan være med til at opgradere de fleste looks. Prøv for eksempel at sæt dem samme med et helt enkelt sæt med blå jeans, en hvid t-shirt og en sort læderjakke. Der er dømt coolness på højt niveau, når du topper looket med en lækker pilot solbrille. 
    Style din oversize aviator solbrille med et denimsæt og dine favorit smykker - så er du helt sikker på at vække opsigt, når du træder ud ad døren. 

    Hvor køber man aviator solbriller? 

    Du kan købe et stort udvalg af aviator solbriller hos HART & HOLM. Vi har dem i forskellige varianter, farver og størrelser. Hvad end du er til den mere klassiske a la Tom Cruise eller ønsker en, der er lidt mere edgy. 
    Du finder også vores pilot solbriller hos nogle af vores forhandlere, som er fordelt ud over hele landet – Jylland, Sjælland, Fyn og øerne. Se alle vores forhandlere på vores forhandlerliste. 

    Klæder aviator solbriller mig? 

    Aviator solbriller klæder mange typer ansigtsformer. De er blandt andet smukke på dig med et diamantformet ansigt, hjerteformet ansigt og et ovalt ansigt. Hvis du godt kunne tænke dig at blive endnu klogere på solbriller og ansigtsformer, så har vi lavet en hel guide til netop det. Husk dog altid at vælge den solbrille, som du føler dig bedst tilpas i. Det kan nemlig ses på dig, om du føler dig godt tilpas i dine briller eller ej. 

    Køb aviator solbriller hos HART & HOLM  

    Køb dine nye aviator solbriller hos HART & HOLM. Vi har lagt energi i at designe hver en detalje, så du kan være sikker på at få en god oplevelse i alt lige fra selve brillens udtryk til den æske, du får den leveret i. Husk at du altid kan spare 100 DKK, når du køber 3 par af vores briller. Mix og match som du vil blandt vores læsebriller, solbriller og Blue Light briller. Vi pakker dine briller kærligt ind og sender dem inden for 1 til 2 hverdage, så de er hurtigt fremme hos dig. 
    Set for nylig