Aviator solbriller

Aviator solbriller har været populær lige siden Tom Cruise udødeliggjorde solbrillen som piloten “Pete” i filmen Top Gun i 80’erne. Oprindeligt var den dråbeformede brille da også designet til piloter, som havde brug for brillen under flyvningen. Den klassiske runde solbrille var nemlig ikke nok til at kunne dække alle vinkler i pilotens udsyn.

Aviator solbriller er stadig et hit den dag i dag – også selvom du ikke er pilot. Faktisk egner solbrillen sig til alle – uanset alder og om du leder efter solbriller til herre eller dame. Det cool udtryk kan sætte prikken over i'et til ethvert outfit. Det gælder uanset om du ønsker at opgradere et helt enkelt look med jeans og t-shirt, eller tilføje lidt coolness til et feminint look med en sød sommerkjole.

Hvad kendetegner aviator solbriller?

Aviator solbriller har dråbeformede glas og en karakteristisk næsebro. Oftest ses brillen med metalstel og næsepuder, men kan sagtens komme i mange andre variationer. I dag ser du den også ofte med et stel i plast og i alverdens farvevariationer. Det gælder både i glasset og på selve brillestellet. Oprindeligt sås de allerførste pilotsolbriller hos nogle af de store modehuse, men bare rolig – du behøver ikke at have en masse penge op af lommen for at finde det perfekte par! Hos os finder du nemlig både bud på den ikoniske brille i vores PREMIUM og CLASSIC kollektion.

Aviator solbriller hos HART & HOLM

Hos HART & HOLM finder du et stort udvalg af solbriller i aviator stil. Nogle af de meste populære modeller er Fondi, Milano, Palermo og Rodrigo.

Fondi er en stor PREMIUM brille med en stor næsebro. Brillen har den klassiske aviatorform, men er hverken lavet af metal eller har næsepuder. Fondi passer især til dig, der ønsker en markant brille, som virkelig kan fungere som et statement i dit look. Fondi findes i tre forskellige farver – Black, Brown og Chestnut.Milano har, ligesom Fondi, også en klassisk aviatorform – uden at være en metalbrille med næsepuder. Milano CLASSIC findes både som solbrille med styrke og solbrille uden styrke. Den populære brille er netop kommet i fem nye lækre farver. Se dem alle HER. Hvis du er helt vild med modellen, så finder du også Milano som Blue Light, Blue Light med styrke samt læsebrille.Palermo CLASSIC solbrille er essensen af en helt klassisk aviatorsolbrille med sit lette metalstel og justerbare næsepuder. Glassene er polaroid glas, som betyder, at de forhindrer genskin og blænding fra solen. Det kan for eksempel være en fordel, når du kører i din bil på regnvåde veje eller går en tur ved vandet på en solrig dag. Hvis Palermo lyder som noget for dig, så finder du den i farverne Gold og Silver.Rodrigo er et andet bud på en mere klassisk aviator solbrille. Dog med et mere kantet look og et mindre brillestel end Palermo. Rodrigo findes også i både Gold og Silver alt efter, hvad du foretrækker. Rodrigo er fra vores Limited Edition Solbrille kollektion, som kun findes i et begrænset sortiment - så tøv ikke med at tjekke dem ud med det samme!


Lykkepose - Læsebriller
399,00 kr.
Moss
Milano Moss Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
BESTSELLER
Champagne
Torino Champagne Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
Mat Black
Milano Mat Black Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
BESTSELLER
Creme
Biella Creme Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
Grey
Milano Grey Blue Light med styrke - CLASSIC
249,00 kr.
Walnut
Biella Walnut Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
Moss
Torino Moss Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
Black
Biella Black Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.
Lykkepose - Solbriller
399,00 kr.
Olive
Torino Olive Læsebrille - CLASSIC
199,00 kr.